3 de Desembre de 2019

La Marina Trail, protagonistes dels Premis À

Divendres es va celebrar a la sala gran de l’Espai l’Amistat la gala de lliurament dels Premis À de l’Esport, que enguany han arribat ja a la seva quarta edició. La gala, amb una nodrida presència d’esportistes locals, va comptar amb la presència de l’alcalde Miquel Àngel Méndez, del regidor d’Esports Rafa Navarro i de […]

General
3 de Desembre de 2019

Ja tenim entrenos 15 de desembre i 19 de gener

Ja tenim els entrenaments que cada any els Gafaruns ens ajuden a tirar endavant. Amb ells podreu descobrir tot l’itinerari de la Marinatrail i començar a escalfar motors. Ens trobem el pròxim 15 de desembre i el 19 de gener a la Salle Premià a les 08:00h

General
5 de Novembre de 2019

Ja tens la teva samarreta?

Enguany cada corredora i corredor s’endurà aquesta samarreta tècnica personalitzada per la cursa elaborada per Body Cross.

General
30 d'Octubre de 2019

Ja us podeu inscriure a la Marina Trail 2020!

Des d’avui estan obertes les inscripcions a la nova edició de la Marina Trail 2020, que podeu realitzar presencialment o a través de la pàgina web de la cursa. Aquesta edició de la cursa tindrà lloc el 26 de gener de 2020.

General
6 de Setembre de 2018

Ja tenim la nova data de MarinaTrail 2019

Aquest any tornem als nostres orígens i recuperem la Crema Torrons. Una cursa d’hivern per començar a escalfar temporada. La Marina Trail es realitza en un paratge idíl·lic que ens permet córrer ja des del mes de gener. Us esperem el pròxim 27 de gener del 2019.

General
9 d'Abril de 2018

Moltes gràcies un any més ho hem fet possible.

Donar-vos les gràcies per la vostra participació i la vostra actitud durant la cursa, tot i els imprevistos sorgits per la climatologia. Esperem que estigueu recuperats de la Marinatrial i que poguéssiu gaudir d’aquest gran projecte solidari i esportiu que fem entre tots. Us volem seguir oferint una bona cursa i poder-la millorar i per això és […]

General
7 d'Abril de 2018

Entrega de dorsals

Recordeu, runners, que avui dissabte dia 7 no s’entreguen dorsals, fins demà diumenge a partir de les 7 del matí. Fins aviat.

General
6 d'Abril de 2018

Inscripcions online i recollida de dorsals

Bona tarda, runners. Ara a les 8 del vespre tanquem les inscripcions online, encara que us podeu inscriure presencialment fins diumenge a les 8.30. Recordeu, també, que demà dissabte no hi ha recollida de dorsals. Ho podeu fer el diumenge entre les 7 i les 8.30 del matí. Fins aviat.

General