Blog

5 de desembre de 2016

Cursa 100% solidària

Com saps, el 100% dels beneficis de la nostra cursa es destinen al desenvolupament de projectes educatius de la Fundació PROIDE a països del Sud. Aquest any el projecte amb el que es col·laborarà se centra en el reforç escolar per a nens i nenes sirians i libanesos al Líban. Els primers són nens i nenes refugiats que han fugit de la guerra i porten mesos, i fins i tot anys, sense escolaritzar. En el cas dels infants libanesos, son nens i nenes que viuen en condicions precàries i també necessiten d’un suport per tal de poder seguir el ritme de l’escola pública libanesa. Deixar aquests nens sense escolaritzar pot tenir greus conseqüències, tals com el matrimoni precoç o caure en mans de grups radicalitzats.

Us podeu descarregar el nostre projecte al següent enllaç: Projecte Fratelli

General, Proide