Blog

22 de febrer de 2017

On han anat els beneficis de la 4a MARINA TRAIL el passat 2016

Els beneficis de la 4a edició de la MARINA TRAIL el passat 2016, els vam destinar, com cada any, a un projecte de la Fundació PROIDE. En aquest cas, el projecte consistia en la millora d’untaller professional de fleca per a joves del Colegio Signos de Fe, situat en un barri marginal de Lima, Perú. Gràcies als fons recaptats a través de la MARINA, s’ha comprat una màquina fermentadora nova i de més capacitat així com nous materials que permetran a tots aquests joves aprendre l’art de la fleca amb una formació de qualitat. Per a tots ells i elles aquesta formació suposa una oportunitat per a trobar feina al acabar els estudis i sortir del cicle de pobresa en el que estan immersos/es.
Gràcies, de part seva i nostra, per haver-ho fet possible. Aquí trobareu més informació.

General