Blog

17 de març de 2017

Gràcies per la vostra generosa donació de temps i energia a la V MARINA TRAIL.

Hem sigut capaços de tirar endavant un projecte que no només fa gaudir d’un dia fantàstic, sinó que també ajudem a lluitar contra la vulnerat a moltes àrees empobrides del planeta.

Concretament la vostra donació ha fet possible que casi 450 atletes corressin per al projecte “Fratelli”. Un el projecte centrat en el reforç escolar de nens i nenes refugiats sirians i libanesos al Líban. En el primer cas, es tracta d’infants que han fugit de casa seva degut a la guerra i en molts casos porten mesos o fins i tot anys sense escolaritzar. En quant als infants libanesos, es tracta de nens i nenes en situació precària que tot i estar escolaritzats, necessiten també un reforç escolar per a poder seguir el curs amb normalitat. Aquest suport pot evitar situacions com matrimonis precoços o que caiguin en mans de grups radicalitzats.

També és molt important per a nosaltres la teva valoració de la V Marinatrail, per això ens agradaria que ens poguessis contestar, aquest breu qüestionari per poder aprendre i seguir construint, any rere any aquest projecte.

valoració

Rep el nostre agraïment i el de totes les persones que van gaudir del teu ajut el passat 5 de març, i aquells que es beneficien de la nostra causa.

Va ser un èxit de participació:

  • 650 participants entre totes les categories
  • Més de 130 voluntaris
  • Amb prop de 1200 acompanyants d’esportistes i simpatitzants.
  • Més de 60 marques donant suport al projecte.

I hem aconseguit entre tots 3.100€.

3100 gràcies i us esperem veure l’any que ve.

Equip de coordinació de la MarinaTrial

General