Blog

16 de novembre de 2017

6a MARINA TRAIL PROIDE

Comencem a escalfar motors, arriba la 6a MARINA TRAIL PROIDE! Aquesta propera edició se celebrarà el diumenge 8 d’abril de 2018, com sempre a Premià de Mar. Torna la cursa solidària de muntanya de referència, amb la que amb la teva participació col·labores amb un projecte educatiu de la Fundació PROIDE a un país empobrit. Aquesta vegada, repetim amb el projecte de reforç escolar per a infants sirians refugiats i libanesos al Líban donada la seva necessitat de fons per a poder atendre els centenars d’infants que o bé es troben actualment fora del sistema escolar libanès o bé necessiten un acompanyament donada la seva situació. Reserveu ja la data! Pròximament us informarem del procés d’inscripció, preu i altres detalls de la cursa.

General