CONTACTES

D’on venim

Fa cinc anys una colla de bojos pel running i els esports de muntanya es van reunir per a organitzar una cursa des de La Salle Premià de Mar, impulsats i il.lusionats pel Germà Joan Escalé, un enamorat de la nostra Serralada i de la natura. Gràcies a ells, al professorat i als pares de l’escola es va organitzar la primera Marina Trail, on com granets de sorra cadascú aportava allò que podia donar… patrocinadors, voluntaris, disseny del circuit. I és que organitzar del no res una cursa de muntanya no és una tasca fàcil.
Tot el que es va recollir es va donar a un projecte solidari de l’ONGD Proide, convertint-se en una cursa 100% solidària. L’any 2015 Proide assumeix la titularitat de la cursa i sota el lema “correm pel món” aporta un projecte solidari nou en cada edició, on tots els beneficis de la cursa van destinats íntegrament a recolzar una necessitat del nostre món.

Aquesta il.lusió, energia i ganes de celebrar aquesta festa de l’esport i la solidaritat ens ha fet crèixer en les diferents edicions. Passant a dos recorreguts (21km i 12km), incorporant una cursa kids, professionalitzant la part tècnica, implicant a institucions, associacions, entitats de la zona, aconseguint que patrocinadors de gran nivell i mitjans de comunicació s’interessin per aquesta cursa en la que es respira quelcom que la fa diferent.
Esperem continuar creixent i agraïm a tots els que heu format part, els que esteu i els que us afegireu, perquè la Marina Trail és una cursa oberta on tothom hi té cabuda!
Bona cursa!

Institucional

Director de la ONG Proide i responsable projecte solidari

Directora de La Salle Premià i relacions institucionals.

Cap de Pastoral de la Salle Catalunya i de la Salle Solidaria

Organització cursa

Responsables de la part tècnica i esportiva de la carrera

Responsable de comunicació

Responsable del voluntariat

Web i xarxes socials
Contacte